Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk

2
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bosuitjes in de lengte tot smalle sprieten en snijd 2 van de groene stengels in smalle ringetjes. Rasp van de limoen 1 theelepel groene schil en pers de vrucht. Bestrijk de tongfilets met 1 ½ eetlepel currypasta, leg er enkele sprieten van de bosui op en rol ze stevig op. Zet de rolletjes vast met cocktailprikkers. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de knoflook, het sjalotje en ½ eetlepel currypasta 2 minuten. Voeg kokosmelk, limoenrasp en sap en zout naar smaak toe. Verwarm tegen de kook aan. Zet de tongrolletjes erin en pocheer ze in 6-8 minuten zachtjes gaar. Schep ze uit de pan op warme borden. Laat de saus nog iets inkoken en schep deze over de tongrolletjes. Strooi de uiringetjes erover. Serveer er worteltjes en gekookte krieltjes of noedels bij. Wijn Een droge Gewurztraminer d'Alsace of de iets minder uitgesproken droge Muscat d'Alsace zijn geurig genoeg voor dit gerecht.

Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept