Zwaardvis-patat in romige dillesaus

6
< 20 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zwaardvis in lange repen van 1 cm breed en maximaal 5 cm lang, kruid ze met de viskruiden en versgemalen peper. Wentel ze door de bloem. Bak de visreepjes in een koekenpan in wat olie gedurende 6 minuten al omscheppend gaar. Houd ze warm in een voorverwarmde oven van 100°C. Maak intussen de romige dillesaus. Hak de dille fijn en meng hiervan 2 eetlepels door de overige ingrediënten voor de saus. Maak eventueel verder op smaak met versgemalen peper en zout. Serveer de gebakken zwaardvis met de saus apart.

Zwaardvis-patat in romige dillesaus is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept