Aardappelspiesjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gm kleine krieltjes 1 zout 100 ml olijfolie 1 takje tijm 3 teentjes knoflook 1 grof zeezout Kook de krieltjes in water met zout in ca. 12 minuten beetgaar en laat ze afkoelen. Verwarm de olijfolie ca. 15 minuten zachtjes met de tijm en de knoflook. Laat dit afkoelen en bewaar het op kamertemperatuur. Steek de krieltjes op dubbele spiesjes en rooster ze in ca. 10 minuten goudbruin; keer ze halverwege. Bestrijk ze tijdens het roosteren regelmatig met de geurige olie en bestrooi ze voor het serveren met zeezout.

Aardappelspiesjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilleerde Tongschar Met Aardappelspiesjes En Kool.
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappelspiesjes Van De Grill
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspiesjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelspiesjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilleerde Tongschar Met Aardappelspiesjes En Kool.
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappelspiesjes Van De Grill
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspiesjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelspiesjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept