2 avocado's 2 eetlepels citroensap 1 enkele blaadjes sla 2 aardappelen, gekookt en in blokjes; gesneden 1 schoongemaakte en fijngehakte rode; p 4 eetlepels gare doperwtjes (uit blik) 1/4 komkommer, geschild en in blokjes; gesneden 100 gm asperges, in kleine stukjes gesnede; n (uit blik) 4 eetlepels mayonaise zout, peper Schil de avocado's en snijd ze overlangs doormidden. Verwijder de pitten. Besprenkel de avocadohelften met het citroensap. Drapeer de blaadjes sla op een schaal en leg hier de avocadohelften op. Vermeng de blokjes aardappel in een kom met de fijngehakte paprika, de doperwtjes, de blokjes komkommer, de stukjes asperge en de mayonaise. Schep alles voorzichtig dooreen en maak het mengsel op smaak met wat zout en pe- per. Verdeel de groentevulling over de avocadohelften en serveer het gerecht onmiddellijk.