Doesburgse avocado met kaas en noten

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 rijpe avocado's 1 scheutje citroensap 125 gm geraspte oude kaas 1 eetlepel doesburgse mosterd 3 eetlepels slagroom 75 gm gepelde walnoten 6 gevulde olijven 1 paprika poeder 1 zout, peper
Voorbereiding
: Halveer de avocado's in de lengte en verwijder de pitten. Schep er zonder de schil te beschadigen het vruchtvlees uit en bedruppel dat met citroensap. Pureer het vruchtvlees van de avocado's, de kaas, de mosterd, de slagroom en de grof gehakte noten in de foodprocessor. Houd 4 halve noten achter voor de garnering. Breng op smaak met zout en peper en eventueel nog wat mosterd. Schep in de uitgeholde avocadoschillen een bolletje van de mousse (met een ijslepel) en spuit de resterende mousse met een spuitzak rond. Garneer met de plakjes gevulde olijf, de achter gehouden walnoten en wat paprikapoeder. Serveer goed gekoeld met warme toost.

Doesburgse avocado met kaas en noten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Doesburgse Kaas-mosterdsoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Doesburgse Mosterdsoep.
20-30 min -
Bekijk recept
Doesburgse Mosterdsoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Doesburgse Mosterdsoep
10-20 min -
Bekijk recept