Empanada con verdura mexicana y chorizo

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gram aardappel in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1 grote fijngesneden rode ui 1 teentje knoflook 1 gele paprika in stukjes 150 gm chorizo in blokjes 300 gm diepvries mexicaanse groentemix 6 eetlepels chilisaus (calve) 2 theelepels oregano Kook in weinig water de blokjes aardappel in ca. 10 minuten gaar en giet ze daarna af. Verhit in een koekepan de olie. Bak de ui ca. 3 minuten zachtjes. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de paprika, chorizo en groentemix toe en bak alles ca. 7 minuten zachtjes. Voeg de aardappel, chilisaus en oregano toe. Schep het geheel goed door elkaar.

Empanada con verdura mexicana y chorizo is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
30 min -
Bekijk recept
Empanada gallega
25 min Bijgerecht
Bekijk recept