Gegratineerde aardappelpuree met pesto en amandelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg aardappelen 1/4 liter room 50 gm roomboter 1 nootmuskaat 1 peper 1 zout 1 potje pesto 100 gm geschaafde amandelen
Voorbereiding
: Oven voorverwarmen. Kook de aardappelen in water met zout gaar. Pureer de aardappelen, voeg de room, de boter en de nootmuskaat, peper en twee eetlepels pesto toe. Meng de puree goed door. Schep de puree in een ovenschaal en smeer de bovenkant in met pesto. Strooi er de geschaafde amandelen over en zet het in de oven tot dat er een bruin korstje op komt. Eet smakelijk

Gegratineerde aardappelpuree met pesto en amandelen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept