Koolraap met romige paprikasaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 koolraap (± 1 kg) 1/2 rode paprika zout 1 zakje paprikaroomsaus 1/2 deciliter appelsap 4 el slagroom 3 el maïs (blik) 1/2 theelepel paprikapoeder Koolraap in plakken van ± 1 ½ cm snijden en schillen. Wassen. In repen snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. In pan met weinig water en zout koolraap in ± 15 min. gaarkoken. Intussen in steelpan paprikaroomsaus maken met appelsap, slagroom en 1 ½ dl water volgens gebruiksaanwijzing. Paprikareepjes en maïs erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en paprikapoeder. Koolraap afgieten. Overdoen in schaal. Paprikasaus erover schenken.

Koolraap met romige paprikasaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Lasagne van koolraap en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept