Olijventapenade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 teentjes knoflook 300 gm ontpitte zwarte olijven 1 blik anjovisfilets 1 eetlepel kappertjes 2 eetlepels citroensap 1 deciliter olijfolie 1 vergemalen peper Pel de teentjes knoflook. Pureer de olijven met de knoflook, de anjovis, de kappertjes, het citroensap en de olijolie tot een grog mengsel. Voeg zo nodig nog wat olijfolie toe. Breng het mengsel op smaak met peper. erveer met de hummes en met in repen gesneden turks brood.

Olijventapenade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Groene olijventapenade met paprika
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Groene olijventapenade met paprika
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept