Paprika gevuld met boerenkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm boerenkaas 2 groene appels 1 citroensap 1 vinaigrettesaus 2 eetlepels gehakte ui 50 gm walnoten 2 paprika's Snij de appels in blokjes en besprenkel ze met citroensap. Maak een mengsel van vinaigrettesaus, ui, walnoten en reepjes boerenkaas. Voeg de appelblokjes toe en serveer het koel in 2 uitgeholde rauwe paprikahelften.

Paprika gevuld met boerenkaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovenomelet met bloemkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Walnotenquiche met oude kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept