1/2 winterwortel 1 kleine prei 1/4 paprika 100 g champignons 10 g boter of margarine 2 eieren 1 el ketjap manis zout en peper 50 g taugéVoorbereiding : Maak de groenten schoon en snij de wortel in plakjes, de prei in dunne ringen, het vruchtvlees van de paprika in reepjes en de champignons in plakjes. Verhit de margarine in een pan en roerbak de gesneden groenten tot alles nog net lekker knapperig is. Maak een sausje van de losgeklopte eieren, ketjap, zout en peper en een scheutje water en meng dit door de groente. Laat het geheel goed stollen en meng er tenslotte de schoongemaakte taugé door. Serveren met: 2 gr. lepels (zilvervlies) rijst en 1 schaaltje kroepoek (170 kcal) Vooraf: 1 bord Chinese groentesoep uit een pakje (60 kcal) Totaal van dit menu: 580 kcal