Portobello-Champignon Gevuld Met Geitenkaas

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 portobello champignons 2 eetlepels olijfolie 2 plakken zachte geitenkaas (a ca. 75 g, bett; inne blanc) 1 zakje veldsla met bietjes (75 g, ah) 1 bakje balsamicodressing (100 g) 2 eetlepels pijnboompitten 2 panini's (broodafd materialen keukenpapier, ovenschaal ca. 20 x 3; 0 cm Bereiden Grill voorverwarmen op hoogste stand. Champignons schoonvegen met keukenpapier en harde steeltje aan binnenkant wegsnijden. Champignons met bolle kant naar boven in ovenschaal leggen en bestrijken met 1 eetlepel olie. Schaal ca. 10 cm onder hete grill schuiven en ca. 4 minuten grillen. Champignons keren. Op elke champignon plak geitenkaas leggen en rest van olie erover sprenkelen. Champignons ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Veldsla met bietjes over twee borden verdelen en gevulde champignons er voorzichtig op leggen. Dressing over borden verdelen en pijnboompitten erover strooien. Broodjes apart erbij serveren. Bevat per eenpersoonsportie energie 545 kCal - eiwit 22 g vet 33 g - koolhydraten 42 g

Portobello-Champignon Gevuld Met Geitenkaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept