2 portobello champignons 2 eetlepels olijfolie 2 plakken zachte geitenkaas (a ca. 75 g, bett; inne blanc) 1 zakje veldsla met bietjes (75 g, ah) 1 bakje balsamicodressing (100 g) 2 eetlepels pijnboompitten 2 panini's (broodafd materialen keukenpapier, ovenschaal ca. 20 x 3; 0 cm Bereiden Grill voorverwarmen op hoogste stand. Champignons schoonvegen met keukenpapier en harde steeltje aan binnenkant wegsnijden. Champignons met bolle kant naar boven in ovenschaal leggen en bestrijken met 1 eetlepel olie. Schaal ca. 10 cm onder hete grill schuiven en ca. 4 minuten grillen. Champignons keren. Op elke champignon plak geitenkaas leggen en rest van olie erover sprenkelen. Champignons ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Veldsla met bietjes over twee borden verdelen en gevulde champignons er voorzichtig op leggen. Dressing over borden verdelen en pijnboompitten erover strooien. Broodjes apart erbij serveren. Bevat per eenpersoonsportie energie 545 kCal - eiwit 22 g vet 33 g - koolhydraten 42 g
Portobello-Champignon Gevuld Met Geitenkaas is een recept van De Virtuele Keuken