Mini croissantjes met gegrilde kip en pijnboompitten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 (afbak) mini croissantjes 25 gm pijnboompitten 250 gm gegrilde kipfilet 3 eetlepels knoflookmayonaise 2 eetlepels verse munt in dunne reepjes 1 zout 1 versgemalen peper Bak de croissantjes in de oven knapperig bruin volgens de gebruiksaanwijzing en laat ze afkoelen tot lauwwarm. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en laat ze op een bordje afkoelen. Snijd de kipfilet in reepjes. Schep in een kom de kipfilet, mayonaise en munt door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep op het laatste moment ook de pijnboompitten erdoor. Snijd de broodjes open. Schep de kipsalade op de onderste helften en leg de bovenste helften erop.
Voorbereiding
stijd: ca. 10 minuten Bron: Voorlichtingsbureau Brood

Mini croissantjes met gegrilde kip en pijnboompitten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept