2 rijpe avocado's 2 eetlepels limoensap 4 eetlepels remia olijvonaise yoghurt 1 theelepel korianderpoeder 1 mespunt chilipoeder 1 zout 1 peper 1 lente-ui fijngesneden 200 gm gerookte kipfilet inreepjes 1 pakje patak naans metzongedroogde; tomaten 30 gm rucola of waterkers grofgesneden 50 gm wortel in dunne reepjes Verwarm de oven voor op 180øC. Pureer l avocado, roer het limoensap, olijvonaise, korianderpoeder en chilipoeder erdoor en breng op smaak met zout en peper. Snijd de 2e avocado in stukjes en meng dit met de lente-ui, kip en de avocadosaus. Besprenkel de Naans licht met water en bak ze 3-4 min. in het midden van de oven. Meng de rucola met de wortel, verdeel dit mengsel over de Naans en schep de avocado-kipsalade erop.Voorbereiding : ñ 15 min. Recipe by Tip Culinair