Naans met avocado-kipsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 rijpe avocado's 2 eetlepels limoensap 4 eetlepels remia olijvonaise yoghurt 1 theelepel korianderpoeder 1 mespunt chilipoeder 1 zout 1 peper 1 lente-ui fijngesneden 200 gm gerookte kipfilet inreepjes 1 pakje patak naans metzongedroogde; tomaten 30 gm rucola of waterkers grofgesneden 50 gm wortel in dunne reepjes Verwarm de oven voor op 180øC. Pureer l avocado, roer het limoensap, olijvonaise, korianderpoeder en chilipoeder erdoor en breng op smaak met zout en peper. Snijd de 2e avocado in stukjes en meng dit met de lente-ui, kip en de avocadosaus. Besprenkel de Naans licht met water en bak ze 3-4 min. in het midden van de oven. Meng de rucola met de wortel, verdeel dit mengsel over de Naans en schep de avocado-kipsalade erop.
Voorbereiding
: ñ 15 min. Recipe by Tip Culinair

Naans met avocado-kipsalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met mangochutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase curry-kokossoep
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperig gebakken tofu in zoete-aardappelcurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept