1 suikerbrood 1 roomboter 50 gm gepelde pistachenootjes 100 gm huttenkase 2 eetlepels vloeibare honing Verhit een grillpan tot deze gloeiend heet is of verwarm het grillelement in de oven voor. Snijd het suikerbrood in 12 dunne sneetjes en bestrijk ze aan beide kanten dun met boter. Rooster de sneetjes in de grillpan of onder het grillelement aan beide kanten bruin. Hak de pistachenootjes grof en schep ze met 1 eetlepel honing door de Hüttenkase. Bestrijk 6 sneetjes royaal met dit mengsel en druppel er nog wat honing over. Leg de andere sneetjes erop. Leg de sandwiches op een schaal en steek ze eventueel vast met cocktailprikkers.Voorbereiding stijd: ca. 15 minuten Bron: Borrel? Brood! van Voorlichtingsbureau Brood
Suikerbroodsandwiches met pistachenootjes is een recept van De Virtuele Keuken