1 vierkant ciabattabroodje of 2 sneetjes witbrood 1 eetl. rode of groene pesto 1 tomaat 2 bolletjes mozzarella 4 plakken salami of 2 plakken wijncervelaatVoorbereiding : Snijd het ciabattabroodje overlangs door en druk het iets platter. Besmeer de beide helften met de pesto. Snijd de tomaat in dunne plakken. Doe dit ook met de bolletjes mozzarella.Voorbereiding : Leg op één broodhelft of sneetje brood plakjes mozzarella. Stapel daarop 2 plakjes salami of 1 plak wijncervelaat, plakjes tomaat, weer salami of wijncervelaat en als laatste weer plakjes mozzarella. Dek de tosti af met de bovenste broodhelft. Druk de tosti iets plat, maar zó dat de vulling ertussen blijft. Rooster de tosti goudbruin in een tostiapparaat en snijd hem schuin door zodat er twee driehoeken ontstaan. Variatie: • In plaats van pesto is tapenade ook heel lekker. • De tosti kan ook worden geroosterd in 1 eetl. olijfolie in de koekenpan. Voedingswaarde per persoon: eiwit: 47 g vet: 60 g koolhydraten: 41 g kcal (kj): 892 (3747) -