Tortilla-pizza napoletana

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 wrap tortilla’s (casa fiësta) 1 pot napoletanasaus (260 g, grand’italia; ) 100 g zwarte olijven zonder pit 2 eetlepels kappertjes (netto 60 g, ah) 150 g zachte geitenkaas (bettine blanc) 1 bakje rucola Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand

4. Tortilla’s bestrijken met Napoletanasaus. Olijven in stukjes snijden. Pizza’s bestrooien met kappertjes en olijfringetjes. Pizza’s ca. 8 minuten bakken. Geitenkaas erboven verbrokkelen. Beleggen met rucolablaadjes. Pizza nog ca. 1 minuut bakken. voedingswaarde : 375 kcal p.p.

Tortilla-pizza napoletana is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Pizza alla napoletana
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla-pizza Napoletana
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza napoletana
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept