Bananenbrood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

225 gm zelfrijzend bakmeel 1/4 theel dubbelkoolzure soda 1/4 theel zout 85 gm boter 175 gm gele basterdsuiker 500 gm rijpe bananen, geprakt 2 eieren, losgeroerd 100 gm walnoten, grofgehakt Verwarm de oven voor op 180 gr. C. Bekleed een broodvorm van 1 liter inhoud met ingevet bakpapier. Zeef het meel met de soda en het zout. Roer de boter zacht met de suiker. Klop er beurtelings was losgeroerd ei en wat meel door. Vouw er de overige ingredienten door tot u een glad mengsel hebt. Schep het in de vorm. Bak het brood 1 uur 25 min tot het goudbruin en ook van binnen stevig is.

Bananenbrood is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept