Crostini met olijvenpasta (tapenade)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm zwarte olijven zonder pit 10 gm kappertjes 20 gm ansjovisfilets 1 versgemalen peper Pureer alle ingrediënten met de staafmixer. Bestrijk de crostini met de olijvenpasta.

Crostini met olijvenpasta (tapenade) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept