Crumpets

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 theelepels gedroogde gist of 15 gr verse gist 1 theel fijne witte suiker 250 ml lauw water 350 gm bakkersbloem 1/2 theel dubbelkoolzure soda 1 theel zout 200 ml lauwe melk Roer de gist met de suiker door het water. Gebruikt u gedroogde gist, laat het mengsel dan 10 minuten staan. Roer er de bloem door. Laat 30 minuten staan tot zich schuim vormt. Roer geleidelijk met de overige ingredienten tot een glad, vloeibaar beslag. Voeg zonodig meer melk toe. Vet een grilleerplaat, koekplaat of koekepan in. Vet crumpetvormpjes van circa 7 cm in. Verwarm de plaat en plaats de vormpjes erop. Giet in elke ring 2 el beslag. Bak de crumpets tot ze stollen en zich gaatjes vormen. Verwijder de ringen, keer de crumpets en bak ze lichtbruin. Verwerk het resterende beslag op dezelfde manier. Laat de crumpets afkoelen op een rooster. Toast ze en serveer ze met boter. Voor: 20 crumpets

Crumpets is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Crumpets
20-30 min -
Bekijk recept
Crumpets
Bekijk recept
Crumpet Breakfast Florentine
0-10 min -
Bekijk recept

Crumpets
20-30 min -
Bekijk recept
Crumpets
Bekijk recept
Crumpet Breakfast Florentine
0-10 min -
Bekijk recept