Flensjes van zure room

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 liter zure room (melk van schaap of koe) 2 kopjes bloem 1 kopje suiker 2 pakjes vanillesuiker 1 bloemsuiker Laat de room een drietal dagen op kamertemperatuur (bijvoorbeeld in de keuken) verzuren. Meng de room dan met de bloem tot een zacht deeg (zoals voor flensjes). Voeg er de suiker aan toe. Bak flensjes in een flensjespan met een weinig boter. Bestrooi ze met bloemsuiker en dien ze warm of koud op.

Flensjes van zure room is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept