Italiaanse bol met rookvlees en tuinkers

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 italiaanse bol 1 eetlepel zachte boter 2 theelepels grove mosterd 1 enkele druppels citroensap 3 plakjes rookvlees 1/2 bakje tuinkers Snijd de Italiaanse bol open. Roer de mosterd en enkele druppels citroensap door de boter. Bestrijk de snijvlakken van het broodje met de mosterdboter. Verdeel de helft van de tuinkers erover. Leg hierop dubbelgevouwen plakjes rookvlees en verdeel de rest van de tuinkers erover. Dek af met de bovenkant van het broodje.

Italiaanse bol met rookvlees en tuinkers is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept