Coconut-rum

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 eetlepel suiker 100 deciliter melk 3 eetlepels kokosmelk (santen) 3 eetlepels bacardi rum 25 deciliter stijfgeklopte slagroom 1 eetlepel geraspte gedroogde kokos 6 theelepels cacaopoeder De kokos in een droge koekepan lichtbruin roosteren. Chocolademelk maken met de cacao, suiker, melk en santen. De rum toevoegen en in een glas schenken. De slagroom erop scheppen, bestrooien met kokos en garneren met de doorge- sneden chocostick.

Coconut-rum is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Eieren met mildpittige currysaus en rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indonesisch draadjesvlees
5u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige gratin van zoete aardappel en pinda
10 min Bijgerecht
Bekijk recept