Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pakje miniprei (150g) 2 pakjes cherrytrostomaatjes 1 pakje minimaïskolfjes (125g) 1 pakje aspergebroccoli (150g) 6 eetlepels olijfolie met knoflook en chilipep; er 1 eetlepels mexicaanse kruiden (casa fiesta) 4 wraptortilla’s 1 pakje minibiefstukjes (ca 300 g) 1 bakblik van 35 x 40 cm Bereiden: grill voorverwarmen op hoogste stand. Minipreitjes in lengte halveren. Trosjes tomaten in midden doorknippen. Miniprei, tomaat, minimaïs en aspergebroccoli naast elkaar in bakblik leggen In kommetje olijfolie en Mexicaanse kruiden door elkaar roeren en driekwart van olie over groenten schenken. Bakblik ca. 15 cm onder hete grill schuiven en groenten in ca. 7 minuten gaar roosteren. Af en toe voorzichtig omscheppen. Grillpan voorverwarmen tot gloeiend heet. Tortilla’s en biefstukjes bestrijken met rest van oliemengsel. Eerst wraps een voor een knapperig bruin roosteren in grillpan. Op 4 borden leggen. Vervolgens biefstukjes op tortilla’s leggen. Olie uit bakblik erover druppelen. Lekker met knoflooksaus.

Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige knoflookbiefstukjes met krieltjes en rucola
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukvinkjes met abrikozenjus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tostada Met Geroosterde Minigroenten En Minibiefstukjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caesar tostada
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manchego tostada
15 min Snack
Bekijk recept
Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met witte-wijnsaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept