1 pakje miniprei (150g) 2 pakjes cherrytrostomaatjes 1 pakje minimaïskolfjes (125g) 1 pakje aspergebroccoli (150g) 6 eetlepels olijfolie met knoflook en chilipep; er 1 eetlepels mexicaanse kruiden (casa fiesta) 4 wraptortilla’s 1 pakje minibiefstukjes (ca 300 g) 1 bakblik van 35 x 40 cm Bereiden: grill voorverwarmen op hoogste stand. Minipreitjes in lengte halveren. Trosjes tomaten in midden doorknippen. Miniprei, tomaat, minimaïs en aspergebroccoli naast elkaar in bakblik leggen In kommetje olijfolie en Mexicaanse kruiden door elkaar roeren en driekwart van olie over groenten schenken. Bakblik ca. 15 cm onder hete grill schuiven en groenten in ca. 7 minuten gaar roosteren. Af en toe voorzichtig omscheppen. Grillpan voorverwarmen tot gloeiend heet. Tortilla’s en biefstukjes bestrijken met rest van oliemengsel. Eerst wraps een voor een knapperig bruin roosteren in grillpan. Op 4 borden leggen. Vervolgens biefstukjes op tortilla’s leggen. Olie uit bakblik erover druppelen. Lekker met knoflooksaus.
Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes is een recept van De Virtuele Keuken
Dit vind je misschien ook lekker
Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes