Chinese kool met gehakt

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm snelkook zilvervliesrijst (pak a 4; 00 g, ah) 1 chinese kool 1/2 kuipje conimex javaansepinda sat‚s; aus (a 300 g) 3 eetlepels zonnebloemolie 2 theelepels gemberpoeder 1 pakje gegrild gehakt (ca. 250 g,; josef dettelbacker) Bereiden: Zilvervliesrijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Chinese kool schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Pindasaus maken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Kool met gemberpoeder al omscheppend in ca. 5 minuten roerbakken. Intussen gehakt in plakjes snijden en ca. 1 minuut verwarmen in magnetron op vol vermogen (700 watt). Zilvervliesrijst op bord scheppen. Daarnaast kool scheppen. Gehaktplakjes in midden leggen en pindasaus erover schenken, lekker met zilveruitjes. Bevat per eenpersoonsportie: 620 kilocalorie‰n eiwit 24 g vet 30 g koolhydraten 65 g WIJNCATEGORIE: 4 Friszoete tot halfzoete witte wijnen. Schweigener Guttenberg

Chinese kool met gehakt is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept