Mexicaanse aardappelsoep met ei en tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 grote ui, geschild en grofgesneden 3 knoflookteentjes, geschild en fijn; gesneden 1/2 kg aardappelen (bv. franceline) 1 olie (of boter) 1 liter runder- of groentebouillon 1 peper 1 zout 2 tomaten, gepeld, ontpit en in blok; jes gesneden 2 eieren, hardgekookt en geplet 1 fijngesneden koriander Fruit de ui, de knoflook en de aardappelen in een beetje olie of boter. Giet de bouillon erbij, breng op smaak met peper en zout en laat zachtjes gaar koken. Mix de soep en gameer met stukjes tomaat, eieren en koriander.

Mexicaanse aardappelsoep met ei en tomaat is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept