Stampot van raapstelen.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg raapstelen 1 kg aardappelen 1 deciliter water 1 zout 200 gm rookspek 100 gm witte bonen (gekookt) De groente schoonmaken, wassen en laten uitlekken. De geschilde, gewassen, klein gesneden aardappelen opzetten met 1 dl. water. De groente fijnsnijden en op de aardappelen leggen met weinig zout 20 min. koken in een goed gesloten pan. Het in plakken gesneden rokspek in de koekenpan enkele minuten bakken. Aardappelen met de groente stampen. De witte bonen en een gedeelte van het spekvet door de stampot mengen. Lekker heet opdienen.

Stampot van raapstelen. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brandade van gerookte makreel
30 min-
Bekijk recept
Quiche met Hollandse geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppotje met Italiaanse gehaktballetjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met palmkool en rookworst recept
Bekijk recept
Stampot Turkse Sla
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei Stampot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept