Curry Kokos Wokmie Met Kastanjechampignons (Foto)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 g kastanjechampignons 800 g oosterse roerbakgroenten met rode p; eper 250 g ontbijtspekblokjes 3 eetlepels grof gehakte koriander en/of munt conimex woksaus curry kokos conimex ketjap asin 1 zak conimex chinese eiermie conimex wok olie
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de mie toe aan het kokende water en kook deze in ca. 4 minuten gaar. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in vieren of plakjes. Snijd de rode peper uit het pakket in ringen en verwijder de witte zaadjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de spekblokjes met de rode peper 3 minuten. Wok daarna de roerbakgroenten en de kastanjechampignons 5 minuten mee. Schep de mie, woksaus naar smaak (ca. 10 eetlepels) en de helft van de groene kruiden erdoor en wok nog 2 minuten. Schep de wokmie in diepe borden of kommen en strooi de rest van de groene kruiden erover.

Curry Kokos Wokmie Met Kastanjechampignons (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept