Groentestoofpot met verse worst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 uien 2 winterwortels 4 aardappelen 1/2 groene kool 100 gm spek, in dobbelsteentjes 400 gm worst, verse 200 ml pils 2 eetlepels mosterd, grove 2 theelepels bouillonpoeder 2 theelepels tijm, gedroogde 1 zout 1 peper
Voorbereiding
stijd: 33 minuten Benodigde materialen: een braadpan en een pan met deksel.
Voorbereiding
swijze Bak de spekblokjes in een braadpan zachtjes uit. Snijd intussen de verse worst in stukken van circa 4 centimeter. Pel de uien en snijd ze in partjes. Maak de wortels schoon en snijd ze in plakjes. Schep de stukken verse worst door het spek en bak ze in circa 4 minuten rondom bruin. Snijd de groene kool in grove repen. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Schep de uien, wortel, kool en aardappels door het vlees en bak ze al omscheppend circa 4 minuten mee. Roer achtereenvolgens de mosterd, tijm, bouillonpoeder en pils erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Stoof de groenten met de deksel schuin op de pan in circa 10 minuten zachtjes gaar.

Groentestoofpot met verse worst is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokkaanse groentestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentestoofpot Met Kikkerertwten
20-30 min -
Bekijk recept
Kip-Groentestoofpot
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Groentestoofpot Met Kikkererwten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept