1 pkg boerenkool a 450 g 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 3 takjes basilicum 200 gm feta 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel rode pesto 100 gm ongezouten amandelen 200 ml tomato frito (tomatensaus) 1 peper en zout 350 gm spaghetti (pasta)Voorbereiding : Bereid de boerenkool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper intussen de knoflook. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Neem de blaadjes basilicum va de steeltjes en snijd ze in reepjes. Verkruimel de feta.Voorbereiding swijze: Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de olijfolie en bak de knoflook met de paprika al omscheppend 3 min. Schep de pesto en de amandelen erdoor en verwarm ze kort mee. Giet de boerenkool af en schep het paprikamengsel, de feta en de tomato frito erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Serveertips: Serveer op ieder bord de pasta met daarbovenop de mediterrane boerenkool en ter garnering wat basilicum.