Mihoensalade met chili-gemberchampignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pak conimex mihoen 500 g champignons 250 g gerookte kip conimex wok olie conimex woksaus chili gember 6 eetlepels citroensap 200 g gemengde slablaadjes 1 zak conimex kroepoek hot
Voorbereiding
swijze: - Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 2 minuten koken. Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Maak de champignons schoon en halveer de grote exemplaren.
- Snijd de gerookte kipfilet in reepjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de champignons in ca. 3 minuten beetgaar. Voeg dan op een laag vuur de woksaus naar smaak(8-12 eetlepels), het citroensap en de kipreepjes toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.
- Meng in een kom de afgekoelde mihoen met de gewokte champignons en de slablaadjes. Schep de mihoensalade op 4 grote borden of in een grote schaal en bestrooi met de kroepoek.

Mihoensalade met chili-gemberchampignons is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoensalade Met Chili-gemberchampignons
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitige mihoensalade in romainsla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensalade met mango en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept