Gekookte eieren in pittige kokossaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 eieren 2 kleine uien 2 teentjes knoflook 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel laos 1 theelepel koenjit 1 theelepel citroensap 1/2 kruidenbouillontablet 1 zakje santen 1 eetlepel ketjap manis Eieren ca. 4 minuten koken. Onder koud stromend water afspoelen en voorzichtig pellen. Uien en teentjes knoflook pellen. In keukenmachine ui en knoflook fijnmalen of ui raspen en knoflook erboven uitpersen. Sambal, gemberpoeder, laos, koenjit en citroensap erdoor mengen. In een pan doen: 2 dl water, ui-kruidenmengsel en bouillontablet. Aan de kook brengen en santen erdoor roeren. Eieren toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Op smaak brengen met ketjap. Lekker met mihoen en ijsbergsalade. voedingswaarde : 200 kcal p.p.

Gekookte eieren in pittige kokossaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept