Boerenomelet Met Schwarzwalder Schinken

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 duopak aardappelschijfjes (a 700 g) 2 uien 3 eetlepels boter 6 eieren 125 g schwarzwalder schinken (ham) 1 zakje mix voor boerenomelet (28 g) 2 zakken gemengde ijsbergsla extra (a 200 g) 6 eetlepels sladressing naturel (fles a 450 ml) Bereiden Aardappelschijfjes in afgedekte magnetronschaal 3 min. verwarmen in magnetron (700 Watt). Uien pellen en snipperen. In grote koekenpan 1 el boter verhitten en ui in 3 min. lichtbruin bakken. Ham in reepjes snijden. Ui uit pan scheppen. In dezelfde pan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes bakken. Eieren loskloppen met 2 el water. Mix door eieren roeren en 2-3 min. laten staan. Ui door aardappels scheppen. Hamreepjes erover verdelen en geheel glad strijken. Omeletmengsel erover schenken en omelet goudbruin bakken. Sla mengen met dressing. Omelet serveren met sla. Wijnadvies Milde, zachte roséwijnen Bevat per eenpersoonsportie energie 390 kCal - eiwit 21 g vet 22 g - koolhydraten 26 g

Boerenomelet Met Schwarzwalder Schinken is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forelfilets gewikkeld in courgette en ham met pappardelle
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met hollandaisesaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept