Indiase Aardappelschotel Met Eieren (Foto)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 g aardappels 1 pakje conimex mix voor indiase aardappels; chotel conimex wok olie 800 g (grof gesneden) roerbakgroenten 4 eieren 2 dl (volle) yoghurt 4 eetlepels gezouten pinda´s
Voorbereiding
Was en schil de aardappels en snijd ze in kleine stukjes van ca. 1,5 cm. Meng de inhoud van het zakje marinademix (uit het pakje) met 1 eetlepel olie, de aardappels en de roerbakgroenten. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de aardappelstukjes en de groenten 3 minuten. Roer 3,5 dl water en de sausmix (uit het pakje) erdoor, breng het gerecht al roerende aan de kook en laat het op een laag vuur in ca. 25 minuten gaar worden. Breng ondertussen in een steelpannetje ruim water aan de kook, voeg de eieren toe en laat ze ca. 5 minuten koken. Laat de eieren `schrikken´ onder koud stromend water en pel ze. Voeg na ca. 20 minuten de gepelde hele eieren en de yoghurt toe aan de groenten en laat nog ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep de Indiase aardappelschotel in 4 kommen of borden en leg de eieren erbovenop. Bestrooi met wat pinda´s.

Indiase Aardappelschotel Met Eieren (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept