3 eetlepels olijfolie 1 gele ui, in dunne plakken 400 gm rode paprika, zonder zaad en zaadl; ijsten en in plakjes 1 verse rode chilipepers, zonder zaa; d en fijngehakt 750 gm rijpe tomaten, ontveld, ontpit en; fijngehakt 1 desgewenst: mespunt suiker 4 eieren 1 zout 1 peper Verhit de olie in een diepe pan met dikke bodem en fruit de ui zachtjes tot hij gaar begint te worden en een beetje kleur krijgt. Voeg de paprika’s en chilipepers toe en bak ze bijna gaar; roer af en toe. Roer er de tomaten door en bak de groenten nog zo’n 8 minuten, of tot ze gaar maar nog niet papperig zijn. Voeg zout, peper en desgewenst suiker toe. Maak 4 diepe kuiltjes in het groentemengsel, breek er de eieren in, dek de pan af en laat de eieren op lage hittebron naar wens opstijven; bedruip ze een- of tweemaal met kookvocht. Dien het gerecht direct op.