Deense appelomelet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 appel 1 eetlepel rozijnen 1 1/2 theelepel suiker 1 kaneel 1 eetlepel citroensap 1 ei 1 eetlepel mineraalwater 1 zout 1 1/2 theelepel boter of margarine Snijd de appel fijn en laat de stukjes samen met rozijnen, suiker en wat kaneel even staan in citroensap. Roer het ei tot schuim met mineraalwater en zout. Schep het mengsel van appel en rozijnen door het ei. Laat in een kleine koekenpan met anti-aanbaklaag boter of margarine smelten en bak het eimengsel er aan weerskanten lichtbruin in. Strooi er wat kaneel over.

Deense appelomelet is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept