----Voor de omelet:---- 5 eieren 1 sap van 1 teentje knoflook 1 peper 1 zout 1 ve-tsin 1 boter ----Voor de vulling:---- 3 a 4 gedroogde chinese champignons 2 eetlepels fijngehakte prei 2 fijngesneden teentjes knoflook 1/2 theelepel gemberpoeder 1 wat bamboescheutjes 100 gm worteltjes (half gaar gekookt) 1/2 blikje doperwtjes 4 eetlepels tomatenketchup 1 peper 1 ve-tsin 1 snufje zout Week de champignons ca. 20 minuten (bewaar het weekwater) en snijd ze in plakjes. Verwijder de harde stukjes. Bak de prei met de knoflook en de gemberpoeder in wat olie tot een goudgele massa. Roer er de champignons, de gesneden bamboescheutjes en de worteltjes doorheen en tenslotte de doperwten. voeg ook het champignon weekwater er aan toe. Breng zonodig op smaak met zout, peper en ve-tsin. Klop de eieren knoflooksap, peper, zout en ve-tsin. Bak er in een koekepan met dikke bodem een grote omelet van. Vul deze met het groentemengsel. Sla hem dubbel en bedek hem met de tomatenketchup. Eventueel vermengd met een lepel chilisaus uit een flesje.