Basisrecept hartige omelet

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

5 eieren m of l 5 eetl. water of bouillon eikruiden of zout en peper klontje roomboter of margarine of s; cheutje olie 250 g italiaanse roerbakgroenten 2 eetl. olijfolie verse peterselie en selderie Nodig in de keuken: koekenpan van 24 of 26 cm met dikke bodem, warmtebron, litermaat, hapjespan of wok, serveerschaal en bestek Neem de eieren uit het doosje in de koelkast en let eens op de aanduidingen Verwarm de pan voor en voeg dan de boter toe Zorg ervoor dat de bodem en wand ingevet zijn Klop de eieren los met het water, de kruiden en giet dit in de pan Schuif steeds met een vork of spatel het gestolde ei naar het midden Prik gaatjes in de omelet tot er geen vloeibaar ei meer over is Bak de onderkant lichtbruin Roerbak de groenten kort in de pan met de verwarmde olie Laat de omelet op een verwarmde schaal glijden Vul met de groenten en klap de omelet dubbel Garneer met de verse tuinkruiden Altijd lekker!

Basisrecept hartige omelet is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept