6 eieren 2 eetlepels peterselie 1 eetlepel dragon 1 eetlepel dille 1 eetlepel bieslook 8 sjalotjes 1 eetlepel (dieet)margarine 1 peper 1 zout 1 eetlepel dragonazijn 1 eetlepel kappertjes 1 snee bruinbrood Kook de eieren hard in ca. 10 minuten. Doe alle groene kruiden fijngeknipt of gehakt bij elkaar in een kommetje. Pel de sjalotjes. Verhit de margarine in een koekenpannetje. Bak daarin de sjalotjes, doe na 5 minuten ook de groene kruiden erbij. Zet de hittebron op de laagste stand. Spoel de gekookte eieren even onder de koude kraan. Snijd ze in niet te kleine blokjes. Doe de ei-blokjes bij de sjalotjes en kruiden, voeg wat peper en zout en de azijn en kappertjes toe. Verwarm alvast een schotel voor. Rooster het sneetje bruinbrood. Verwijder de korstjes en snijd er nu kleine driehoekjes van. Leg de kruidige eieren op de warme schotel. Garneer de randen met de croutons. Serveer de kruidige eieren ook eens per persoon in een schelp.