1 middelgrote tomaat 80 gr champignons (blik) 60 gr doperwtjes (blik) 150 gr cottage cheese 2 middelgrote eieren zout en peper naar smaak 1 kleine kropsla Snijd de tomaat in plakken, de champignons in schijfjes. Splits de eieren. Klop het eiwit zeer stijf. Klop in een kommetje de eierdooiers schuimig. Spatel het eiwit door de eierdooiers, maak op smaak met peper en zout. Verwarm een grote antikleefpan en schep 5 bergjes in de pan om 5 kleine omeletjes te bakken. Als de omeletjes stevig zijn geworden, keert u ze om en laat ze aan de andere zijde bruin worden. Bedek een bord met sla, leg hier de eerste omelet op, bedek deze met de doperwtjes. Nu volgt de tweede omelet, vervolgens de champignons, weer een omelet, plakken tomaat, omelet, Cottage Cheese. Ten slotte afdekken met het vijfde omeletje. Indien nodig iedere laag bestrooien met zout en peper.