300 gm basmatirijst 1/2 pakje tofu-naturel 4 eetlepels kikkoman soy sauce 6 eieren 1 eetlepel sambal 5 eetlepels zonnebloemolie 1 zak thaise mix 3 eetlepels gembersiroop 1 evt wat kroepoekVoorbereiding : rijst koken volgens gebruiksaanwijzing, tofu in reepjes snijden, mengen met sojasaus en even laten marineren.eieren loskloppen met sambal en 2 el water.Voorbereiding swijze: in grote koekenpan 1 el olie verhitten, van de helft van de eieren 2 omeletten bakken. zo nog 2 omeletten bakken van de rest van het eimengsel. tofu laten uitlekken, sojasaus opvangen. intussen in wok 3 el olie verhitten. tofu kort roerbakken. groentemix toevoegen en ca 4 min meebakken. sojasaus en gembersiroop erdoor roeren. omeletten op 4 borden verdelen. met schuimspaan groentemix midden op de omeletten leggen en dichtvouwen en omkeren. rijst ernaast scheppen. vocht inkoken en naast rijst en omelet scheppen. lekker met kroepoek