Omelet met salami en kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm salami 2 eieren 1 eetlepel geraspte parmezaanse kaas 1 peper 1 zout 20 gm boter Snijd de salami in zeer kleine stukjes. Splits de eieren. Klop de eiwitten met een kleine garde stijf. Doe de dooiers samen met de salami in een kom en roer het mengsel door. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en breng het mengsel op smaak met peper en weinig zout. Smelt de boter in een magnetronschaaltje met lage rand en een bodemmiddellijn van circa 20 cm in de magnetron op de hoogste stand. Spatel de eiwitten voorzichtig door het eimengsel. Giet het omeletmengsel in de schaal met de gesmolten boter. Zet het deksel op de schaal en plaats deze circa 3 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Roer het mengsel halverwege de bereidingstijd door en schuif het gestolde ei naar het midden van de schaal. Laat de omelet l minuut in de uitgeschakelde magnetron staan en dien het gerecht op.

Omelet met salami en kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept