200 gm verse spinazie 3 eetlepels olie 2 eetlepels azijn 1 theelepel mosterd 2 theelepels gedroogde dille 1 theelepel honing 1 zout 1 peper 1 blikje roze zalm 1 bekertje crème fraîche 2 eetlepels kappertjes 4 eieren 4 eetlepels room 25 gm boter Spinazie gedurende een minuut blancheren en laten uitlekken. Klop een sausje van de olie, azijn, dille, honing, mosterd, zout en peper. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes, prak de zalm fijn. Meng hier de kappertjes en de crème fraîche doorheen en breng op smaak met peper en zout. Eieren losklopen met room, peper en zout. Bak de omelet voorzichtig en laat de boven zijde droog worden (eventueel onder de grill). Laat de omelet afkoelen. Smeer het mengsel over de omelet en rol deze op. Laat het geheel een uur opstijven in de koelkast. Snijd de omelet in schijfjes en serveer ze op een bedje van spinazie.
Omeletrolletjes gevuld met creme fraiche is een recept van De Virtuele Keuken