6 terracotta bloempotjes (o10 cm) 1/2 pkg witbroodmix 1 ui 1 theelepel kerriepoeder 1 boter 6 hardgekookte eieren Leg 6 nieuwe terracotta bloempotjes (O10 cm) ca. 10 minuten in water. Bereid 1/2 pak witbroodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit 1 gesnipperd uitje met 1 theelepel kerriepoeder in een klontje boter goudgeel en glazig en kneed het door het deeg. Verdeel het deeg in 6 porties en verdeel het over de goed ingevette potjes. Druk in elk potje 1 hardgekookt (gekleurd) ei (M). Laat het deeg afgedekt met huishoudfolie en een schone theedoek 30 minuten rijzen. Bak de broodjes in de voorverwarmde oven (200 C) in ca. 25 minuten goudbruin en gaar, Bind een lint om de potjes en serveer ze bij het ontbijt of brunch.