6 kiwi's geschild 1 mango 4 perzikken doorgesneden, pitten ve; rwijderd, in partjes 350 gm fijne witte suiker 3 deciliter water 1 1/2 deciliter cognac Snijd de kiwi's in vieren Snijd de mango doormidden, verwijder de pit en schil hem. Snijd hem in partjes. Laat in een pannetje 100 gr. suiker zachtjes oplossen in het water. Voeg het fruit toe en pocheer dit 5 minuten zachtjes. Haal de vruchten uit de pan en laat ze goed uitlekken. Vang de siroop op. Schik de vruchten in gesteriliseerde potten. Voeg de resterende suiker toe aan de siroop en laat deze langzaam oplossen boven een laag vuur. Verwarm de siroop snel tot 110 graden C. Haal de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen. Voeg de cognac toe. Giet de siroop over de vruchten. Sluit de potten af. De vruchten zijn op deze manier 3 maanden houdbaar.