Frambozensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 gm frambozen 3 eetlepels poedersuiker 1 borrelglas frambozenlikeur Verwarm de frambozen in een pan met de poedersuiker en de likeur. Laat het samen enkele minuten koken en laat het mengsel daarna afkoelen. Geef het in een sauskom.

Frambozensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept