Fruitsalade op een spiesje met ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

60 gram boter 4 eetlepels appelperenstroop 750 gram gemengd vers fruit 8 bolletjes roomijs Laat de boter en de stroop op laag vuur smelten en daarna afkoelen. Maak het fruit schoon en snijd het zonodig in stukken. Steek het fruit kleurig afwisselend op spiesen en bestrijk die met het boter-stroopmengsel. Leg de spiesen ca. 3 minuten op de grill, keer ze halverwege. Serveer de bolletjes ijs erbij.

Fruitsalade op een spiesje met ijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept