Gevulde kipfilet 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 dubbele kipfilets peper and zout peper zout 250 gm geblancheer-de spinazieblaadjes 4 sneetjes rookspek of ardense ham 4 geblancheerde wortelen 100 g boter ----VOOR DE SAUS---- 2 rode paprika's 2 sjalotten 200 ml kippenbouillon 100 ml verse room peper zout Snij de kipfilets middendoor, bedek met huishoudfolie en klop goed plat met een houten plankje (vraag eventueel de slager dat voor u te doen). Bedek de gekruide kipfilets met uitgelekte spinazieblaadjes, rookspek of ham en een wortel. Vouw dicht, bind op met keukengaren of wikkel in aluminiumfolie. Laat even rusten. Bak vervolgens gaar en goudbruin in de hete boter. Bereid intussen de saus. Maak de paprika's en sjalotten schoon en laat ze gaarkoken in de kippenbouillon. Pureer met de staafmixer en giet door een fijne puntzeef. Kruid met peper en zout, roer de room erdoor en laat doorwarmen. Neem de kipfilets uit de braadpan, snij ze in schuine plakken en serveer met de paprikasaus.

Gevulde kipfilet 2 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept