Rijst met kippenragout

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 gr rijst 1 ui kopje bloem 1 hele soepkip 1 pakje kerriesaus 50 g boter wourcestersaus Kook de kip minimaal een uur in een pan met water, voeg zout en peper toe. Haal de kip er daarna uit en fileer deze. Zorg dat het vlees in kleine stukjes gesneden wordt. Kook de rijst. Snipper de ui en fruit deze in de boter glazig in een braadpan Roer de bloem er langzaam doorheen zodat een egale massa ontstaat Voeg steeds ietsje van de verse kippenbouillon al roerend erbij Voeg het pakje kerriesaus toe, breng op smaak met versgemalen witte peper en wourcestersaus Gooi het bruikbare kippenvlees door de saus heen Het lijkt veel werk, maar valt wel mee. Mijn moeder maakte dit vaak klaar vroeger.

Rijst met kippenragout is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept